- Maials

El FS Maials busca jugadores per iniciar un equip femení sènior la temporada vinent

Els maialencs també posaran en marxa un nou equip infantil masculí. Així, des de iniciació fins al sènior, totes les etapes de formació estaran cobertes. 

La base del Maials no para de créixer. FOTO: FS Maials

Un cop finalitzada la present temporada, els responsables del FS Maials ja comencen a pensar en la següent. Un dels objectius del club maialenc és formar un equip sènior femení per competir a les lligues organitzades per la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Tal com explica Roc Jordana, coordinador del club, aquesta era una idea que feia anys que els hi rondava "Ja fa uns 3 o 4 anys que en parlem i enguany hem decidit tirar-ho endavant. Ja tenim unes quantes jugadores del poble que ens han confirmat que jugaran i fem una crida a les noies majors de 14 anys dels pobles veïns perquè s'hi animin" diu Jordana. Actualment, hi ha quatre equips femenins a la comarca: Borges Blanques, Juncosa, Vinaixa i l'Albi.

Un nou infantil

Si acaba cristal·litzant el nou conjunt femení a Maials, aquest no seria l'únic que s'estrenaria dins les files del club de les Històriques, ja que també està previst posar en marxa un equip infantil masculí. Amb aquest nou conjunt, el FS Maials comptaria la temporada vinent amb un equip en cada categoria de la FCF: iniciació, benjamí-aleví, cadet, juvenil i el primer equip. Un fet important, ja que provoca que un jugador vagi cremant etapes sense moure's del club on es forma.