COMUNICACIÓ, RELIGIÓ
- Redacció / Arbeca

Plega la revista Aigua viva, d'Arbeca, que s'editava des del 1991

Motius econòmics i discrepàncies amb la direcció de la Parròquia, organisme al que estava vinculada la publicació, han fet prendre la decisió.

L'equip de redacció de la revista Aigua viva, d'Arbeca, vinculada a la parròquia, ha comunicat als seus lectors que deixa d'editar-la. Un motiu seria l'econòmic, al no assumir la Parròquia el cost de la impressió, i l'altre tindria a veure amb discrepàncies amb la direcció de la mateixa Parròquia quant a criteris de contingut, aspecte en què els responsables de la revista no han volgut entrar en detalls. Des de l'estiu passat, els mossens titulars d'Arbeca i altres parròquies de l'arxiprestat són Lluís Noguero i Josep M. Anglès.

Aigua viva va néixer el 1991, de la mà de mossèn Anton Bru, i fins aquest abril havia sortit ininterrompudament, ara amb una tirada d'uns 300 exemplars, de subscripció gratuïta. L'equip de redacció el formaven M. Teresa Quintana, M. Carme Llobera, Manel Morgades, Concepció Motlló, Josep M. Pallarès i M. Carme Sans. L'Ajuntament s'ha ofert a assumir el cost, "si aquest és el problema", diu l'alcalde, Sergi Pelegrí.