SOLIDARITAT
- Redacció / Arbeca

Raig d'Arbeca dona 800 ampolles d'oli a restauradors per ajudar en l'impacte de la Covid-19

L'establiment arbequí vol contribuir a superar l'impàs en un sector especialment afectat per les conseqüències econòmiques de la pandèmia.

La botiga d’olis i alhora família productora Raig d'Arbeca ha donat 800 ampolles de mig litre del seu oli d’oliva verge extra ecològic a 50 restauradors clients per tal de contribuir, en la mesura de possible, a superar l’impacte de la pandèmia en aquest sector. “Com a petits productors, coneixem el que és l'esforç, la dedicació i la incertesa previs al naixement d'un projecte, però també la il·lusió i les ganes pel seu inici, per veure com va desenvolupant-se de mica en mica i esperar que aquesta petita llavor arribi a ser un gran arbre”, expliquen.

“Després de veure com la situació actual ha afectat un gran nombre d'empreses, sobretot al sector de la restauració, hem decidit fer una aportació per ajudar a fer que aquest creixement no s'aturi”, afegeixen. Entre els establiments a qui s’ha repartit l’oli Raig d’Arbeca hi ha la Placeta, del mateix municipi, els Fogons de la Carme, de Cervià, i altres de Lleida, Sort, Vall d’Aran o Barcelona, entre altres indrets.