CAÇA, SUCCESSOS
- Redacció / Arbeca

Ferit un caçador a Arbeca pel rebot d'un tret en un marge

L’accident ha ocorregut aquest migdia quan dos homes caçaven conills. L’impacte dels perdigons ha causat a la víctima una afectació ocular i facial, per aquest motiu ha estat traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova. 

Un caçador ha resultat ferit al rostre aquest migdia a Arbeca com a conseqüència d'un accident derivat de la pràctica de la caça del conill. Segons fonts dels Agents Rurals, dos homes es trobaven caçant al terme arbequí quan un d'ells ha disparat un cartuix. El projectil ha rebotat en un marge de pedra i alguns dels perdigons resultants han impactat el rostre de l'altre home, provocant-li una afectació ocular i facial a la part esquerra de la cara.

Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís a les 12.30 h i un cop han explorat el ferit, l'han decidit traslladar a l'hospital universitari Arnau de Vilanova, amb un pronòstic menys greu. De fet, el caçador no ha perdut mai el coneixement i en cap moment s'ha temut per la seva vida. Els Agents Rurals també s'han desplaçat fins al lloc dels fets per comprovar la documentació dels caçadors, que estava en regla, i si s'havia comès alguna irregularitat en la pràctica de la caça, hipòtesi que han descartat un cop analitzat el paratge i com s'ha desenvolupat l'accident. Els Mossos també han confirmat a aquest mitjà que no s'ha efectuat cap denúncia.