TURISME
- Redacció

El Consell Comarcal vol unificar la imatge turística dels pobles de les Garrigues

Presenta la campanya "Les Garrigues, terra verge extra", amb què vol projectar la comarca en l'àmbit turístic i augmentar l'autoestima del territori.

(foto: CCG)

El Consell Comarcal de les Garrigues va començar ahir la campanya promocional "Les Garrigues, terra verge extra", amb la qual es vol unificar la imatge turística dels pobles de les Garrigues, projectar la comarca en l'àmbit turístic i augmentar l'autoestima del territori. Aquest projecte forma part del pla estratègic comarcal de les Garrigues 2015-2025 i, en concret, de la línia estratègica 3, que se centra en l'àmbit del territori, la cultura i el patrimoni.

Ahir es van presentar, a través de Les Borges TV, els tres vídeos promocionals realitzats per la  creadora audiovisual garriguenca Elena Bellart per encàrrec del Consell. "Cadascuna de les peces audiovisuals tracta una temàtica diferent, com són la gastronomia, el patrimoni i el turisme, conceptes tots tres que estan molt lligats entre si i que són un dels motors per al progrés de la nostra comarca", explica Jaume Setó, president del Consell Comarcal."Som conscients que som un territori encara per descobrir per molts catalans, i aquests vídeos han de servir per projectar la comarca a l'exterior, i també per animar als propis garriguencs a ser prescriptors del que tenim", destaca Setó.

Un cop presentats els vídeos, es facilitarà aquest material a tots els agents de la comarca que hi estiguin interessats per poder-ne fer la màxima difusió i animar que la gent visiti les Garrigues. Tot i la situació sanitària, des del Consell Comarcal es remarca que les Garrigues és un territori segur i no massificat. A més dels vídeos, es crearà un banc d'imatges de diferents indrets i temàtiques garriguenques que es posaran a disposició de les empreses de la comarca perquè puguin nodrir les seves webs i xarxes socials a l’hora de promocionar el seu negoci i la mateixa comarca.

Rètols a les entrades dels pobles
En el marc de la mateixa campanya, s’ha col·locat un rètol a una de les entrades de Castelldans i pròximament es farà el mateix a Granyena i Bellaguarda. La idea, expliquen des del Consell, és anar introlduint la imatge unificada a tots els pobles i crear una marca de territori.
Les properes accions que estan previstes dins del projecte "Les Garrigues, terra verge extra" són un programa d'experiències de descoberta d'indrets singulars, simbòlics o de gran atractiu “per tal que la població local valori més els atractius de les Garrigues”, intentar que les empreses i productors garriguencs utilitzin el blog de turisme del Consell per promocionar-se i donar-se a conèixer i impulsar el disseny de merxandatge d'autoestima de la comarca.