EDUCACIÓ
- Redacció

Se suspèn el transport escolar a les Garrigues per aquest dilluns

També les tres línies de transport regular per carretera que tenen la gestió delegada a l'organisme comarcal. Al Segrià encara no s'ha pres una decisió al respecte.

(foto: Aj. Arbeca)

Davant la situació que ha deixat la nevada, amb greus dificultats per circular per moltes carreteres, el Consell Comarcal de les Garrigues ha decidit suspendre el transport escolar per demà dilluns, 11 de gener. Igualment, demà es decidirà què fer de cara al dimarts, ja que es preveuen gelades que poden continuar dificultar el trànsit.

D’altra banda, per aquest dilluns també s’han suspès les tres línies de transport regular per carretera que són competència delegada del Consell: les Borges-Juncosa, les Borges-la Pobla i Torrebesses-Bovera. Pel que fa al Consell Comarcal del Segrià, encara no hi ha una decisió presa al respecte.

Sense llum
La nevada també ha provocat avaries a la xarxa elèctrica, que aquest diumenge han deixat sense llum municipis com Castelldans, Juncosa i l’Albagés, així com Maials i Llardecans. Cap al migdia s’ha pogut anar restablint el servei encara que per exemple, a Juncosa, continuen els talls intermitents.