CULTURA
- Redacció / Arbeca

Gemma Humet i el grup Ginestà actuaran a Arbeca

Dins els actes de la Primavera Cultural, la cantautora ho farà el 9 de maig i els barcelonins el 6 de juny.

(foto: Satélite K)

Continuen els actes de la Primavera Cultural d'Arbeca amb sessions de  cinema, presentacions de llibres, xerrades, actuacions teatrals, exposicions i concerts. D'aquests, destaquen els que l'Ajuntament ha programat el 9 de maig i el 6 de juny amb Gemma Humet i el grup Ginestà, respectivament, ambdós a la sala Centro i amb les entrades ja a la venda online.

Gemma Humet (Terrassa, 1988), va publicar el seu primer disc l'any 2015 i des de llavors n'ha tret dos més, l'últim dels quals Màtria, el 2020, que "reflecteix i engloba perfectament tots els temes que volia tocar. Parla de la maternitat, la sororitat, la solitud, la llibertat i, en definitiva, del poder que ens aporta ser dones", explicava l'artista a la revista musical Enderrock l'octubre passat.

D'altra banda, el grup Ginestà, format pels germans Júlia Serrasolsas i Pau Serrasolsas, del barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona, és més recent, nascut el 2018. Tot i això, el 2020 ja van obtenir el Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d'autor del 2019. El seu últim videoclip, per exemple, publicat per Sant Jordi, acumula ja més de 50.000 visualitzacions.

Compra per Internet
Des del 24 d’abril, el públic dels actes culturals que organitza l’Ajuntament d’Arbeca pot comprar o reservar l’entrada a través d’Internet fins una hora abans de l’inici. El nou aplicatiu permet triar seient i envia les entrades al correu electrònic del sol·licitant.