- Redacció / Les Borges Blanques

Torna la fira Borges Motor, amb nou expositors de vehicles d’ocasió i limitació d’aforament

El cap de setmana del 21 al 23 de maig, després que l’any passat no es pogués fer. Enguany quedarà circumscrita al Passeig del Terrall, on es controlaran els accessos.

El cap de setmana del 21, 22 i 23 de maig tindrà lloc la quarta edició de Borges Motor, la fira de vehicles d'ocasió i maquinària agrícola que organitza l'Ajuntament de la capital garriguenca des de l'any 2017. L'última que es va celebrar, però, va ser la del 2019, ja que la pandèmia va impossibilitar que l'any passat es pogués dur a terme. Enguany arriba dues setmanes després del previst, per evitar el festiu de l'1 de maig i per no coincidir amb Lleida Ocasió.

Al tenir caràcter de mercat, el certamen pot acollir-se a les activitats que permet el Procicat i, en aquest sentit, hi haurà mesures per minimitzar els riscos de contagi de Covid, tot i que la fira ja és a l'aire lliure. Tota l'exposició de vehicles serà dins del passeig del Terrall, sense ocupar, com altres vegades, la calçada exterior ni el carrer Indústria. A les entrades es controlarà l'accés, per tal de no sobrepassar el 30% d'aforament del recinte, mitjançant una app (tal com es va fer l'estiu passat al recinte de les piscines municipals) i els assistents es podran inscriure prèviament o in situ. Enguany hi ha confirmats nou expositors, la majoria de les Borges mateix.