SOLIDARITAT
- Redacció / Bovera

Pagesos de Bovera recullen fons per un ramader del Lluçanès afectat per un incendi

Han instal·lat un tub a la plaça per tal que els veïns hi puguin fer aportacions durant aquest cap de setmana de Festa Major.

La plataforma d'afectats per l'incendi de la Ribera d’Ebre i les Garrigues, especialment activa al municipi de Bovera, recaptarà fons per ajudar el ramader de Prats de Lluçanès (Osona) titular de l’explotació Soler de n’Hug a qui el passat diumenge, 16 de maig, se li va cremar el cobert on guardava aliment pel bestiar i maquinària com un tractor i un vehicle telescòpic.

Aprofitant la Festa Major de primavera, que té lloc aquest cap de setmana a Bovera, s’ha instal·lat a la font de la plaça un tub a mode de guardiola per a que els veïns hi puguin deixar aportacions i que romandrà soldat durant aquests tres dies. Un cop acabada la festa, es tallarà i es farà arribar directament al Soler de n’Hug.

Els membres de la plataforma destaquen que l’afectat per l’incendi al cobert va impulsar la campanya per recollir corders per a la granja de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre) que va quedar arrasada per l’incendi de l’estiu del 2019. Aquests dies hi ha en marxa una campanya per recollir fons per a l’afectat d’Osona.