- Redacció / Les Borges Blanques

Les Borges tindrà un nou supermercat de 1.300 m2

El grup Bon Preu prepara la construcció d'un nou establiment en una parcel·la de la cooperativa Sant Isidre, que inclourà també la benzinera.

L'establiment està projectat a la finca entre la benzinera i la cooperativa. (foto: M.A.)

El grup Bon Preu té la intenció d’obrir un supermercat a les Borges Blanques, concretament en una parcel·la de 7.400 m2 a l’avinguda Jaune Segarra, entre les instal·lacions de la cooperativa Sant Isidre i la benzinera de la mateixa entitat agrícola. De fet, els terrenys són propietat de la cooperativa, amb qui la cadena d’alimentació té un preacord de compra-venda que també inclouria la benzinera.

Segons ha confirmat Bon Preu a SomGarrigues, el futur establiment tindria una superfície de venda de 1.299 m2 i un aparcament d’unes 80 places, però encara no hi ha una data concreta d’obertura, ja que el procés es troba en tràmits administratius i urbanístics, tot i que recentment s’ha instal·lat un cartell a la finca que n’anuncia l’arribada. Aquest seria el cinquè supermercat Bon Preu a les comarques de Ponent, una de les zones amb menys presència del grup; els altres són a Lleida (2), Alcarràs i Alpicat. D’altra banda, el grup compta amb hipermercats Esclat a Lleida, Tàrrega i Cervera.

La tardor de l’any passat, els establiments Bon Preu i Esclat de Lleida i Tàrrega, precisament, van incorporar entre els seus productes l’oli Terrall de la cooperativa Sant Isidre en el format d'ampolla de 750 ml i d'1 l i de garrafa de 2 l.

Amb aquest seran cinc els supermercats presents a les Borges, on actualment també hi ha Caprabo, Condis, Plusfresc i Dia, a més d’altres botigues vinculades a cadenes d’alimentació com Suma (a la cooperativa la Borgenca), BonÀrea o la Sirena.