CULTURA
- Redacció / La Granadella

Més concerts que l'any passat al Festival de Música Popular i Tradicional de la Granadella

La 28a edició, que té lloc aquest cap de setmana, recupera també les activitats complementàries, que el 2020 no es van poder fer.

(foto: Xavi Minguella)

La Granadella celebra aquest cap de setmana una nova edició, la 28a, del Festival de Música Popular i Tradicional Catalana, organitzat per l’Ajuntament, que enguany inclourà més concerts que l’any passat. Divendres a la nit actuarà el grup d’havaneres l'Espingari, dissabte al migdia, Electrogralla, i, a la tarda, l'espectacle familiar “De poetes, cançonetes”; a la nit tocarà el grup Julivert i diumenge serà el torn de les sardanes al matí amb la Cobla Contemporània, a la tarda les cançons i romanços de Jaume Arnella i Rafel Salla i al vespre Les Violines, amb l'actuació "25 anys composant entre violins i dones".

Tots els concerts seran gratuïts i a l'aire lliure, a la Plaça de la Vila, amb aforament limitat i mesures de prevenció de la Covid.

Activitats complementàries
En aquesta edició es recuperen les activitats impulsades pel teixit associatiu del municipi, com la Cursa de les Pedretes el dissabte al matí, la Cursa de la Cordera el dissabte a la tarda, i el Concurs de Bitlles Vila de la Granadella i la Fira de productes artesanals el diumenge al matí.

Igualment, el divendres a la tarda es farà una presentació de Mengem Garrigues a l'antic dipòsit i divendres i dissabte hi haurà visites gratuïtes, amb reserva prèvia, al Museu de l'oli de Catalunya, ubicat a la Cooperativa de la Granadella.