AGRICULTURA, GASTRONOMIA
- Redacció

El Benvinguts a Pagès recupera la presencialitat i es farà el 2 i 3 d’octubre

Habitualment es feia al juny, però enguany s’ha canviat de temporada. De les Garrigues hi participen sis restaurants, quatre allotjaments i nou productors.

(foto: arxiu)

L'any passat es van fer presentacions virtuals, però enguany tornen les visites presencials del Benvinguts a Pagès, un programa d'un cap de setmana, impulsat per la Generalitat, en què explotacions agrícoles i ramaderes de tot Catalunya obren les portes per ensenyar què fan i el procés de producció. En lloc de fer-se al juny, però, com era habitual, les visites s'han traslladat al primer cap de setmana d'octubre i es complementen amb la participació de restaurants, allotjaments rurals i altres activitats.

Enguany hi ha inscrits sis restaurants, quatre allotjaments i nou productors de l'àmbit informatiu de SomGarrigues (Apicultura Bee Happy, celler Tomàs Cusiné, cooperativa d'Arbeca, destil·leria Gabarró i Feixa, ous Kokoc, Olicatessen, oli Albium, olis Bellaguarda i pomes de cal Perico). A les Garrigues històriques i a Torregrossa, de moment, no hi consten explotacions participants, com tampoc restaurants ni allotjaments.