ASSOCIACIONISME
- Redacció / Arbeca

L’associació de dones d’Arbeca celebra els 25 anys de trajectòria

Amb una festa aquest divendres al pati del Centro, que inclou un sopar de sòcies, una exposició fotogràfica i un homenatge a les integrants de la primera junta.

L'associació de dones l'Olivera, d'Arbeca, celebra enguany els seus 25 anys de trajectòria, i ho fa amb una festa el divendres 17 de setembre al pati del Centro, que inclou un sopar de sòcies -amb l'assistència de representants de l'Ajuntament i del Consell Comarcal-, una exposició de fotos representatives d'aquest quart de segle, un homenatge a les persones que van formar part de la primera junta de l'entitat i, com a cloenda, una actuació musical.

L'Olivera compta amb unes 250 sòcies i té entre les seves principals activitats el concurs d'engalanar balcons de Festa Major, sortides per assistir a representacions teatrals a Barcelona, tallers diversos, col·laboracions amb La Marató de TV3 o el sopar de les Àguedes, entre altres. Maria Teresa Aubach, presidenta de l'associació, destaca el "paper aglutinador" de l'entitat, que vol ser "un espai social de relació, lúdic i que ens apropi a la cultura". 

Altres associacions de dones que han complert recentment els 25 anys de vida són les Llobes i Salagut, del Vilosell i els Torms, respectivament, que els van celebrar el 2019. El 2018 va ser el torn del Roure, de Bellaguarda, i el 2017 la Rosada, de les Borges.