SUCCESSOS
- ACN / Castelldans

Desmantellen una plantació de 3.244 plantes de marihuana a Castelldans

Segons l’ACN, hi havia una instal·lació fraudulenta per poder agafar aigua de reg del canal Segarra-Garrigues. Els Mossos han detingut un home de 28 anys com a presumpte responsable del conreu.

(foto: Salvador Miret/ACN)

Els Mossos han desmantellat aquest dimecres una nova plantació de marihuana a Ponent. L'han trobat en una finca d'oliveres de Castelldans i, mentre treballaven al lloc, ha aparegut un home, de 28 anys d’edat, que se sospita que s'encarregava de la plantació i ha estat detingut. Segons ha pogut saber l'ACN, la plantació comptava amb una instal·lació fraudulenta per poder agafar l'aigua de reg del canal Segarra Garrigues.

En total s'han comissat 3.244 plantes de marihuana, d'aproximadament mig metre, que els Mossos han destruït al mateix lloc excepte una petita mostra que analitzaran. Els agents també han localitzat una tenda de campanya que, sospiten, utilitzava el detingut per controlar la plantació.


(foto: Salvador Miret/ACN)

Fa només tres mesos, els Mossos ja van desmantellar una altra plantació de marihuana a Juncosa, de 2500 plantes, i a principis de l’any passat se’n va trobar una, en aquell cas d’interior, en un cobert al terme de les Borges Blanques, amb 2700 plantes.