RECONEIXEMENTS
- Redacció / Castelldans

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials premia Íngrid Simó, de Castelldans, pel treball de final de grau i per l’expedient acadèmic

El treball amb què Simó ha obtingut la qualificació de matrícula d'honor és una aportació pràctica per autoavaluar l'exercici professional amb adolescents de Centres Residencials d'Acció Educativa (CRAE). 

(foto: CEESC)

Íngrid Simó Cunillera, graduada en Educació Social per la Universitat de Lleida, ha rebut el reconeixement del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) pel millor treball de final de grau i tenir el millor expedient de la titulació de la UdL el curs passat. El reconeixement es va fer el 28 de setembre a la seu de la delegació del CEESC a Lleida, coincidint amb els 30 anys de la creació dels estudis universitaris en Educació Social, dels quals la UdL va ser pionera a implantar.

El treball amb què Simó ha obtingut la qualificació de matrícula d'honor és una aportació pràctica per autoavaluar l'exercici professional amb adolescents de Centres Residencials d'Acció Educativa (CRAE). Simó, de fet, treballa al CRAE de Juneda que gestiona l'associació Talma. El treball és una guia pràctica amb orientacions per millorar l'acompanyament d'aquests joves, tenint en compte tots els agents i contextos que intervenen en la seva vida. A l'acte hi va assistir, entre altres, el president del CEESC-Lleida, Albert Font-Tarrés.

L'any 2017, Íngrid Simó va guanyar un dels premis Joves Investigadors de les Garrigues per un treball sobre la història de Castelldans.