SOLIDARITAT
- Redacció / Alcanó

Oli solidari del Molí d'Alcanó contra el càncer de mama

Un euro de cada ampolla de mig litre es destinarà a l’Associació Contra el Càncer a Lleida. De moment s’ha fet una producció de 3.000 ampolles.

(foto: Fruits de Ponent)

El Molí d'Alcanó, pertanyent al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, i l'Associació Contra el Càncer a Lleida han presentat una ampolla solidària d'oli d'oliva verge extra L'Or de Ponent, amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama. Un euro de cada unitat venuda, que té un cost de 3,90 euros, es destinarà íntegrament a aquesta causa.

La iniciativa es va presentar divendres passat i a l’acte hi van intervindre el president de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, el director general de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, el president de l'Associació Contra el Càncer a Lleida, Eduardo Serrano, i la gerent de la mateixa entitat, Eva Figuera, que va destacar que l’acció arriba “en un moment molt difícil per l’associació”.

L'ampolla es pot comprar a les agrobotigues de Fruits de Ponent d'Alcanó, Alcarràs i Ponts, a BO de Shalom, a Vinicia de Lleida, a la seu de l'Associació Contra el Càncer a Lleida i a la pàgina web www.ordeponent.com. De moment es produïran 3.000 ampolles de 500 ml d'oli d'oliva verge extra.