SOLIDARITAT
- Redacció

Creu Roja aconsegueix que 94 infants en risc de vulnerabilitat no es quedin sense joguina

Dins la campanya “Els seus drets en joc” que l’entitat impulsa arreu de Catalunya. Es va poder cobrir tots els infants que Creu Roja té comptabilitzats en aquesta situació.

La campanya "Els seus drets en joc" que impulsa Creu Roja Joventut arreu de Catalunya per tal que els infants de famílies en risc de vulnerabilitat no es quedin sense joguines en les dates nadalenques va arribar aquest any a 94 nens i nenes de les Garrigues, tots els que l'entitat té comptabilitzats a la comarca en aquesta situació (que són més que a la Segarra o a l'Urgell).

Els 94 infants garriguencs, d'edats entre 0 i 11 anys, van rebre una joguina, un joc educatiu i un llibre de lectura. "Ha sigut possible gràcies a les donacions d'entitats, empreses i particulars, i a la col·laboració d'ajuntaments i escoles", apunta Júlia Domènech, tècnica de Creu Roja Joventut i coordinadora de la campanya a les Garrigues. Després de Lleida ciutat, les Garrigues és la zona de Ponent on s'han recollit més joguines. Domènech també destaca la implicació de les cinc persones voluntàries amb què ha comptat la campanya i fa una crida a seguir col·laborant-hi.