SUCCESSOS
- ACN / Arbeca

Demanen 15 anys de presó a un acusat de violar una dona a Miralcamp després de segrestar-la a Arbeca

Els fets van ocórrer el febrer del 2019. L’home tenia una ordre d’allunyament de la víctima i serà jutjat el pròxim 10 de febrer.

Jutjats de Lleida. Foto: Laura Cortés/ACN

La Fiscalia demana 15 anys de presó a un home acusat de violar una coneguda, de la qual tenia una ordre d'allunyament. Segons l'escrit del ministeri públic, l'acusat va segrestar la dona a Arbeca, quan aquesta sortia a llençar les escombraries. Els fets van passar el febrer del 2019, quan la dona estava embarassada. L'escrit recull que, amb l'ajuda de dos homes més que no han pogut ser identificats, l'acusat la va introduir en un cotxe, la va dur fins a Miralcamp i la va violar. Tot i que l'agressor portava la cara tapada amb un tapaboques, la dona el va poder identificar perquè el coneixia. El judici es farà el 10 de febrer a l'Audiència de Lleida.

A més dels 15 anys de presó per un delicte d'agressió sexual, la Fiscalia demana que se li imposin a l'home 7 anys de llibertat vigilada, que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la víctima durant 10 anys i que la indemnitzi amb 15.000 euros.