SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Malestar per una onada de robatoris de vehicles a les Borges Blanques

Aquest estiu han desaparegut diversos cotxes. Alguns s'han recuperat al mateix municipi i altres al Camp de Tarragona, on també es donen casos a la inversa.

Aquest cotxe robat a principis d'agost va aparèixer l'endemà al canal.

En les últimes setmanes hi ha hagut diversos robatoris de vehicles a les Borges que han generat preocupació entre la ciutadania. Tot i que des de Mossos d'Esquadra no s'ha facilitat la xifra exacta, s'han sostret mitja dotzena de cotxes i una moto de l’abril cap aquí i, en el mateix període, es té constància de cinc intents més de robatori de vehicles. L'últim episodi va ser ahir mateix, el 30 d'agost, quan va desaparèixer un tot terreny que va ser trobat poques hores després al mateix municipi, tal com també ha succeït en altres casos. A principis d'agost, un cotxe robat va aparèixer l'endemà dins del Canal d'Urgell; al juliol, un altre que havia estat sostret a les Borges va ser localitzat uns dies després en un carrer del poble.  Es dona la circumstància, a més, que aquest estiu no hi ha servei de Policia Local a les nits.

Entre els vehicles recuperats, alguns havien estat robats a Valls o altres municipis del Camp de Tarragona, també a Lleida, i a la inversa, alguns dels dels cotxes trobats allà eren de les Borges. La majoria apareixen sense danys importants, cosa que indicaria un ús merament de trasllat. Fonts policials apunten que a l'estiu ja hi sol haver més fets d'aquest tipus i que després de dos anys de contenció per la pandèmia, torna a haver-hi "moviment en tots els sentits".