CULTURA
- Redacció / La Granadella

S’obre el termini per presentar obres a l’Oliverart 2023 de la Granadella

Acaba el 31 de desembre i, com en anteriors edicions, hi ha dues categories: una per a obres per exposar a la sala del Centre de la Cultura de l’Oli i una per a obres a l’aire lliure.

Inauguració, aquest estiu, de les peces exteriors. (foto: CCOC)

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC), ubicat a la Granadella, ha obert el termini de presentació de projectes artístics per a la cinquena convocatòria d'Oliverart. Com en l'anterior, hi ha dues categories de projectes: exposicions temporals, que s'exhibiran a la sala d'exposicions del CCOC durant l'any 2023, i obres per a ser instal·lades de manera permanent al Mirador del Coll de Bovera, que s'inauguraran a l'estiu. En aquesta modalitat a l’aire lliure, l’any passat es van seleccionar dues obres, “La Collita”, de Josep M. Pastó (Sant Pere de Ribes) i “Homo naturalis”, de Susanna Malagón (Barcelona), que es van inaugurar el passat 6 d'agost.

Els projectes seleccionats per a la sala d'exposicions rebran una aportació de 250 euros en concepte d'honoraris d'artista, que podran de cobrir qualsevol despesa que generi l'activitat expositiva. Pel que fa a les obres seleccionades per a ser instal·lades a l'exterior rebran 400 euros per a producció i/o instal·lació.

Els projectes que es presentin poden ser de qualsevol disciplina artística (pintura, il·lustració, escultura, fotografia, videoart o qualsevol forma de creació contemporània) i la temàtica ha de fer referència a conceptes com ruralitat, natura, paisatge o sostenibilitat del territori.

El termini acaba el 31 de desembre de 2022 i està obert a qualsevol artista, tant de manera individual com en col·lectiu.