EQUIPAMENTS
- Redacció / La Granadella

Acaben les obres de reforma de l'escorxador municipal de la Granadella

Consistien en l'adequació de les teulades, la pintura de l'interior, la millora de la instal·lació elèctrica i del paviment exterior, entre d’altres, i la compra d'un atordidor. Ha costat 48.300€, 38.600€ dels quals, d'un ajut d'Acció Climà

Les obres, a finals del mes de setembre. (Foto: X.F.)

L’Ajuntament de la Granadella ha finalitzat recentment les obres de reforma i modernització de l’escorxador municipal, ubicat al carrer Pou de la Cometa 2, que van començar la segona quinzena de setembre. Les actuacions han tingut un cost de 48.300 €, per a les quals l'ajuntament comptava amb un ajut de 38.600 € del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

La inversió ha consistit en eliminar les filtracions d’aigua amb l’arranjament de la teulada, el sanejament i pintura de les parets i de la zona de magatzem de residus, la millora de la instal·lació elèctrica i la substitució de l’enllumenat, la dotació de l’equipament d’un punt d’aigua i de desguàs per facilitar-ne la neteja i la substitució del paviment exterior, a més de motoritzar les portes d’accés i comprar un equip atordidor elèctric amb electronarcosis, per deixar sense sentit els animals abans de matar-los.

L'escorxador municipal de la Granadella és un dels tres únics petits escorxadors públics de la comarca, juntament amb els que hi ha a Maials i a Torrebesses.