SUCCESSOS
- Redacció / L'Espluga Calba

Intervingudes centenars de plantes de marihuana en una casa de l'Espluga Calba

L’operació policial va ser la setmana passada i, de moment, el cas es manté sota secret de sumari. Podria tractar-se d’una de les majors plantacions interiors descobertes a la comarca els últims anys.

Plantes intervingudes pels Mossos en una operació anterior a la comarca. (foto: arxiu)

Agents de la Policía Nacional van dur a terme una actuació, el dimarts de la setmana passada, en un xalet dels afores de l’Espluga Calba, on hi havia una important plantació interior de marihuana. L’operació es troba sota secret de sumari i, per tant, n’han transcendit pocs detalls, però algunes fonts apunten a més de 2.000 plantes, cosa que la convertiria en una de les plantacions interiors més grans que s’hagin intervingut mai a les Garrigues, similar a la que es va intervindre en un cobert del terme de les Borges l’any 2020.

El detonant de l’operació policial va ser en una apagada de llum que hi va haver uns dies abans a mig poble, a partir de la qual s’haurien detectat uns nivells de consum elèctric excessivament elevats. Es desconeix, de moment, quantes detencions s’han fet relacionades amb el cas.