EQUIPAMENTS
- Redacció / El Cogul

El Cogul posarà plaques a la casa de la vila i canviarà els aires i aïllaments del consultori

Són 19 plaques a la coberta de l’edifici per a l’autoproducció d’electricitat. L’any 2020, l’Ajuntament ja en va posar a la sala polivalent.

(foto: arxiu)

L'Ajuntament del Cogul ha aprovat inicialment un projecte de millora de l'eficiència energètica de l'edifici de la casa de la vila, que acull també el consultori mèdic a la plantabaixa. La intenció és canviar la porta d'entrada de la sala d'espera, que dona directament al carrer i té humitats, per una de ben aïllada, canviar els aparells d'aire d'aquesta mateixa estança i de la consulta i de la farmaciola, ja que els actuals tenen 15 anys i són poc eficients. El projecte també inclou la instal·lació de 19 plaques solars fotovoltaiques a la coberta de l'edifici per a l'autoproducció d'electricitat.

Tot plegat s'ha pressupostat en uns 34.000 euros i el projecte resta a informació pública fins a finals de febrer, quan es procediria a la licitació i adjudicació, si no hi ha al·legacions. L'any 2020, l'Ajuntament ja va posar plaques solars a la teulada de la sala polivalent i en va reformar el sostre i canviar les llums i la climatització.