GASTRONOMIA
- Redacció / El Cogul

La cooperativa del Cogul treu al mercat una cervesa feta amb les seves olives arbequines

És una cervesa artesana, de gust suau i tipus ale. De moment, la cooperativa assegura que la recepció és bona i confia que de cara a l’estiu creixi l’interès dels consumidors.

La cooperativa del Cogul ha posat a la venda la cervesa Nice To Beer You, una cervesa feta amb olives arbequines i elaborada a l'obrador de Cerveses Ponent, de Seró (la Noguera). "Cada any ampliem el catàleg de productes i aquesta vegada volíem fer una cosa diferent", explica Gerard Camps, gerent de l'entitat. L'estiu passat es van començar a fer i, finalment, la cervesa ha sigut una realitat al gener i ja es pot adquirir a la botiga de la cooperativa o per Internet.

Es tracta d'una cervesa artesana de gust suau, tipus ale, amb presència del llúpol i que es ven en ampolles de 33 cl. "De moment, a la gent que l'ha tastat li ha agradat, les sensacions són bones i hi ha qui ve només a buscar aquest producte", diu Camps. La cooperativa tot just ha començat a fer-ne promoció i distribució als clients i confia que de cara a l'estiu creixi l'interès. Aquesta cervesa s'afegeix a un ampli catàleg de productes de la marca de la cooperativa, com ametlles, mel, bombons, melmelades o sabons.