POLÍTICA
- Redacció / L'Albagés

La candidatura Activem l’Albagés es presentarà sota el paraigua independent ‘Xtu!’

En les dues últimes convocatòries municipals ho havia fet com a agrupació d’electors. L’actual alcalde, Víctor Masip, assegura que la nova marca només és una eina i no influenciarà el dia a dia del poble.

(foto: arxiu)

Activem l'Albagés, la candidatura que governa actualment l'Ajuntament, ha anunciat que es tornarà a presentar als comicis del pròxim mes de maig. Ho farà, però, sota una fórmula diferent a les dues últimes convocatòries, quan s'havia presentat com a agrupació d'electors. Aquesta vegada ho farà sota el paraigua de la marca "Per tu" (Xtu!), un partit independent, de caràcter municipalista, nascut l'any 2019 a Ascó (Ribera d'Ebre), municipi on també té l'alcaldia, i que té la voluntat de créixer i servir com a eina per a altres pobles.

Víctor Masip, alcalde de l'Albagés, no descarta que aquest projecte conjunt es reprodueixi a altres "tant de la comarca com de Tarragona", però assegura que això "no influenciarà en el dia a dia del nostre poble, sinó que esdevé una eina per lluitar contra la complexitat de la llei electoral vers les agrupacions d'electors".