SUCCESSOS
- ACN

Mor un motorista en un xoc amb un cotxe a Castelldans

El sinistre s'ha produït a la C-233 i ha deixat ferits els dos ocupants del turisme, un de gravetat

L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 51.

Un motorista ha mort aquest diumenge al matí en un xoc amb un cotxe a la C-233 a Castelldans, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L'avís del sinistre s'ha rebut a les 11.42 hores al quilòmetre 51 de la C-233, entre l'Albagés i Castelldans.

Per causes que encara s'investiguen, s'ha produït una col·lisió entre un turisme i una motocicleta. A causa de l'accident, ha mort el conductor i únic ocupant de la motocicleta, veí de Lleida. També han resultat ferits els dos ocupants del turisme: el conductor, ferit de gravetat, i l'acompanyant, menys greu.

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, s'està donant pas alternatiu a la C-233 a Castelldans, amb un quilòmetre de congestió a la zona.

Amb aquesta víctima mortal, ja són 30 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.