COMUNICACIÓ
- Redacció / La Granadella

El Foraster fa parada a la Granadella

L'equip del programa de TV3, amb l'actor Quim Masferrer, s'instal·la tres dies al poble per entrevistar-ne els veïns. El capítol de la Granadella formarà part de l'onzena temporada. Alfés i l’Albi ja havien sortit en anys anteriors.

Quim Masferrer en un capítol de la temporada passada (Foto: El Foraster)

Aquest matí ha començat a la Granadella la gravació d’un nou capítol del programa de TV3 El Foraster, que compta amb l’actor Quim Masferrer com a conductor i cara visible. 

L’equip del programa s’ha instal·lat al municipi i fins al dijous 16 de març té previst enregistrar més d’una desena entrevistes i escenes per a un capítol que formarà part de l’onzena temporada. 

Està previst que a finals de març, el dijous 30, el municipi aculli el monòleg amb què Masferrer tanca els seus viatges i en què comenta i fa broma dels contactes més singulars que ha tingut amb els veïns i veïnes. 

La Granadella és el tercer poble garriguenc visitat per El Foraster, després que el 2014 aparegués Alfés i la seva Setmana Santa, en el que era la segona temporada, i el 2019 es gravés un capítol a l’Albi, com a part de la setena. 

A l’Albi, Masferrer va conèixer a Ramon Ribé i la seva col·lecció d’ampolletes de colònia. El veí va esdevenir un fenomen dins el programa. Més tard, Masferrer va participar en la campanya solidària per ajudar a Ribé a reconstituir la col·lecció, danyada per una riuada. Quan va morir arran de la Covid19, el presentador també ho va lamentar en xarxes.