- Redacció / Les Borges Blanques

Els set cellers de la comarca es tornen a trobar a la festa Vi6 de les Borges

L’organitza La Bodega aquest dissabte al matí i migdia. Aquesta serà la vuitena edició i s’emmarca en el desè aniversari de l’establiment.

(foto: Xavi Minguella)

El dissabte 3 de juny al matí i migdia tindrà lloc a les Borges la vuitena edició del Vi6, la festa que organitza La Bodega i que aplega els set cellers vinícoles de la comarca: Vinya els Vilars (Arbeca), Matallonga (Fulleda), Clos Pons (l'Albagés), Mas Blanch i Jové (la Pobla), Cérvoles (la Pobla), Tomàs Cusiné (el Vilosell) i Purgatori, del grup Torres (les Borges).

Com cada any, la trobada serà davant del mateix establiment i els assistents podran tastar les referències de cada celler i degustar plats. Enguany també es prepara un taller infantil de manualitats amb tinta de vi, amb la col·laboració de la merceria Cal Fum.

Vi6 va començar el 2016 i des de llavors s'ha fet cada any per aquestes dates, excepte l'edició online del 2020. Inicialment, aplegava sis cellers (d'aquí el nom), però el 2019, amb el naixement de Purgatori, van passar a ser set. L'acte d'enguany s'emmarca en el desè aniversari de la Bodega.