CULTURA
- Redacció / Maials

Tremendos celebrarà aquest estiu els 30 anys de carrera, i l'inici del comiat

El grup de versions garriguenc actuarà a Maials el dissabte 12 d’agost i a Llardecans el dilluns 14. La banda reconeix que seran concerts “més emotius” i que hi haurà sorpreses pel públic.  

El grup de versions Tremendos actuarà a Maials i Llardecans el dissabte 12 d'agost i el dilluns 14, en els primers concerts garriguencs d'aquest estiu.

Tal com reconeix el cantant, David Masot, seran bolos "més emotius" i amb sorpreses pel públic, ja que el grup commemorarà els 30 anys de carrera sumant l'etapa The Companys i Tremendos. A més, a l'acabar l'any, deixaran els escenaris com a banda. Les actuacions a les festes majors d'aquest estiu seran l'inici del comiat per Tremendos.

El grup sempre ha tingut cor garriguenc. Entre els membres que l'integren n'hi ha tres que hi són des del principi: Masot, que és de Maials; i els almatretencs Robert Masip i Benjamí Quiroga. Des de fa anys també en forma part Jordi Miralles, de la Granadella. 

A pocs dies d'arrencar l'última gira d'estiu, Masot creu que poden "estar orgullosos" de la banda i del camí recorregut aquests anys.