SUCCESSOS
- Redacció / Maials

Dos accidents al mateix tram de la C-12 a Maials en menys de sis hores

S’han produït dues sortides de via en una zona de corbes pronunciades entre els quilòmetres 100 i 95, passat Maials en direcció a Flix. El primer cas, ha estat una furgoneta amb dos passatgers. En el segon, una moto. Han provocat dos ferits lleus.

Foto: SomGarrigues

Avui, en poc més de sis hores, s’han registrat dos accidents amb ferits lleus a la carretera C-12 al terme municipal de Maials. Els serveis d’emergència han rebut el primer avís a les 7.49 h del matí. Una furgoneta amb dos passatgers que circulava en direcció a Flix ha patit una sortida de via i ha caigut per un desnivell. Tot i que els Bombers han activat fins a set dotacions i el Servei d'Emergències Mèdiques n’ha desplaçat dues, l’accident finalment s’ha saldat amb una persona ferida menys greu i una d’il·lesa. El ferit ha estat traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova per fer-li una revisió. 

Aquest sinistre s’ha produït al quiòmetre 97,3. Ben a prop d’aquest punt, al quilòmetre 96, dins del mateix tram de corbes pronunciades que hi ha després de Maials en direcció a Flix, s’ha produït un altre accident a les 14.04 h. En aquest cas, un motorista que també es desplaçava cap a la Ribera d’Ebre ha patit una sortida de via. Això li ha suposat ferides lleus. Els Serveis d’Emergències Mèdiques també l’han traslladat a l’Arnau de Vilanova.   

Aquesta zona de corbes pronunciades passat Maials ha registrat els últims anys diversos sinistres. Al gener d’enguany, un camió que circulava en direcció a Flix també va patir una sortida de via. En aquella ocasió, va ser al punt quilomètric 99-100. El conductor va quedar atrapat al vehicle i va haver de ser excarcerat pels Bombers. Va quedar ferit greu. Llavors, va obligar a tallar la carretera més de sis hores. Avui no s’han produït afectacions al trànsit.