URBANISME
- Redacció / El Soleràs , La Granadella

Entre avui i demà conclou el procés participatiu de l'avanç de POUM de les Garrigues Altes

Les reunions i els altres canals de participació van comptar amb 129 persones. Les seves aportacions es van recollir en 155 propostes. La redacció d'un avanç del POUM de les Garrigues Altes s'emmarca en el programa "Equitat territorial" de Territori.

Participants de les sessions organitzades durant la tardor del 2023 (Foto: Garrigues Altes)

La Comunitat de Municipis de les Garrigues Altes celebrarà avui, dimecres 21 de febrer, a les 19 h al Centre Cívic 1 d’Octubre de la Granadella i demà, dijous 22, també a les 19 h a la Sala Polivalent del Soleràs dues sessions per presentar els resultats del procés participatiu sobre l'avanç del planejament urbanístic plurimunicipal d'aquesta àrea. 

Les trobades suposen el tancament del procés participatiu que es va dur a terme entre el setembre i l'octubre i que va comptar de vuit sessions  dedicades a aspectes com la regulació dels espais oberts, el model urbà i les necessitats d'habitatge, el model econòmic i productiu del territori i el model i necessitats pel que fa a infraestructures i equipaments. Les reunions i els altres canals de participació van comptar amb 129 persones. Les seves aportacions es van recollir en 155 propostes.

La redacció d'un avanç del POUM de les Garrigues Altes s'emmarca en el programa "Equitat territorial" del Departament de Territori.