OLI
- Redacció / Torrebesses

El Fòrum de l’Oli de Torrebesses s’obre al públic general amb una ruta teatralitzada

L’edició d’enguany comença aquest divendres amb la jornada professional, centrada en la relació entre marca, territori i comercialització.

Tast d’oli durant la primera edició del fòrum. (foto: arxiu)

Torrebesses acollirà el 19 i 20 d'abril el Fòrum de l'Oli d'Oliva Verge Extra, que va néixer el 2019 i en els últims anys s'havia deixat de fer. La jornada professional de divendres se centrarà en la relació entre marca, territori i comercialització, i hi intervindran Nagore Uresandi, que parlarà d'experiències turístiques amb productes d'alta qualitat; Manel Pellisé, sobre màrqueting emocional; Ricard Purroy, sobre l'exportació per incrementar vendes, i Teresa Fuentes, que repassarà les eines del programa Leader. S'hi presentarà també un informe sobre etiquetatge i packaging elaborat per aquesta edició del Fòrum. La jornada professional compta amb la col·laboració d'ACCIÓ. 

Com a novetat respecte a edicions anteriors, s'ha programat una ruta teatralitzada i musicada sobre l'oli i la pedra seca, oberta a tothom, el dissabte 20 al matí, que acabarà amb un tast d'olis i productes del territori. Tant la jornada professional com la ruta són gratuïtes, però cal inscriure's mitjançant un formulari online accessible al web de l'Ajuntament de Torrebesses.