EQUIPAMENTS
- Redacció / Arbeca , Les Borges Blanques , Torregrossa

Les Borges avança l’obertura de les piscines al 2 de juny

Són un parell de setmanes abans de l’habitual. La mesura s’alinea amb Arbeca i Torregrossa, que mantenen l’aposta per principis de juny.

(foto: Xavi Minguella)

Enguany, la temporada de les piscines municipals de les Borges començarà el diumenge 2 de juny, quasi un parell de setmanes abans que els anys anteriors. El motiu, segons explica l'alcalde, Josep R. Farran, és "adequar-se a la nova demanda fruit de l'ampliació de l'època estival, ja que la tendència climàtica és que els mesos de juny són cada vegada més calorosos". El seu grup municipal (BxRep) ja va demanar fa dos anys, quan era a l'oposició, que es fes coincidir la temporada de bany amb l'inici de la jornada intensiva de les escoles. El regidor d'Esports, Xavier Bueno (ERC), detalla que l'horari de les dues primeres setmanes, fins al dia 14, serà de 12 a 8, mentre que el diumenge 2, el dissabte 8 i el diumenge 9 serà de 10 a 8. La temporada acabarà el 30 d'agost, divendres de festa major.

Altres municipis també obriran a principis de juny, com Arbeca, que ho farà el dia 1 o Torregrossa el dia 8, dates similars a les de l'any passat. A Juneda es treballa amb la idea d'obrir el dissabte 22 de juny, tal com ja es va fer l'any passat, que es va començar per Sant Joan. El 2022, en canvi, s'havia obert l'11 de juny.