DELINQÜÈNCIA
- ACN/Redacció / Puiggròs

Una de les actuacions policials de la macrooperació contra la introducció d'haixix s'ha fet a Puiggròs

Els Mossos detenen 30 persones en un operatiu a diferents punts de Catalunya. Es desconeix, però, si alguna d’aquestes detencions s’ha fet en l’escorcoll de Puiggròs.

Dos agents en el dispositiu de Manlleu. (foto: ACN/Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un total de 30 persones en el marc d'un operatiu contra una xarxa que introduïa haixix a Catalunya, dut a terme juntament el Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària. L'operació s'ha fet principalment a la Catalunya central, amb entrades a Manlleu, Torelló i Sant Hipòlit de Voltregà (Osona), però també hi ha hagut actuacions a Roses (Alt Empordà), Tàrrega (Urgell) i Puiggròs (Garrigues) i la investigació continua oberta.

L’entrada de Puiggròs ha tingut lloc en una finca molt pròxima a la pista que va cap a Torregrossa, a la zona del Canyet, amb nombrosos efectius de Mossos d’Esquadra. De moment, la policia catalana no ha confirmat si alguna de les detencions s’ha fet en aquest indret en particular.

En el conjunt de l'operatiu hi han participat fins a 200 mossos de les àrees d'investigació, Arro, Brimo, Grup Especial d'Intervenció, policia aèria, canina i seguretat ciutadana.