CULTURA
- Redacció / Arbeca

L'arbequina Laura Culleré (Luara Bearka) concursarà al festival Music Meets Tourism de Gran Canària

Aquest dissante, 15 de juny, junt amb deu intèrprets més procedents d’Espanya, Estats Units, Colòmbia, Anglaterra i Alemanya.

Culleré, al vídeo promocional pel concurs.

La cantant i punxadiscos d'Arbeca Laura Culleré, que utilitza el nom artístic de Luara Beaka, participarà el 15 de juny en un concurs per a cantants que promou el festival Music Meets Tourism que se celebra a la localitat de Maspalomas, al municipi de San Bartolomé de Tirajana, a l'extrem sud de l'illa de Gran Canària.

Culleré competirà amb deu intèrprets més procedents de la resta de l'estat però també dels Estats Units, de Colòmbia, d'Anglaterra o d'Alemanya amb l'objectiu de ser la guanyadora. El premi és l'edició, la producció i la masterització d'una cançó fruit de l'acord de col·laboració del festival amb la plataforma nord-americana per artistes Strömmar. A més del concurs, Culleré també prendrà part en dos actes paral·lels del festival.  

L'arbequina explica que tot i que de més jove havia provat sort presentant-se en un concurs televisiu, aquest és el primer d'aquestes característiques en què participa i espera que li serveixi per reprendre la trajectòria de cantant, viure l'experiència i obrir-se al públic canari. Entre l'octubre i l'abril es va instal·lar a Tenerife per fer-hi temporada com a DJ.