ASSOCIACIONISME
- Redacció / Vinaixa

Vinaixa acull enguany la trobada d'associacions de dones de les Garrigues

Serà el dissabte 6 de juliol, amb un ampli programa d’activitats durant tota la jornada.

Un moment de la trobada de l'any passat a Cervià. (foto: X.Minguella)

L'Associació de dones La Ruella de Vinaixa serà enguany l'amfitriona de la Trobada Les Garrigues en femení que organitza la Federacio d'Associacions de Dones de les Garrigues en col·laboració amb l'entitat, l'ajuntament de Vinaixa i el suport del Consell Comarcal, i que el 6 de juliol arriba a la 16a edició.

Les activitats començaran a les 10 h amb un esmorzar de benvinguda a la plaça dels Vents, seguida per l'acte institucional al Casal Vinaixenc. A les 10.45 h, serà el torn de l'obra de teatre Anvant amb v de... a càrrec del grup Rellotge de Sorra Garriguenc, al mateix espai. La representació és una comèdia a partir de la trobada de sis dones en una sala d'espera de la consulta de ginecologia. A les 11.45 h s'iniciarà un recorregut guiat pel municipi i a les 12.30 h es celebrarà un vermut a la plaça dels Arbres.

El dinar, a les 14.30 h al Casal marcarà l'equador de la Trobada, que continuarà a les 16 h amb la projecció del curt Vueltas, de Jordina Sarlé Cardiel del Soleràs. Els actes clouran amb una sessió de ball a càrrec de Conrad Llovera. Les inscripcions es poden fer fins el 26 de juny.