Quatre molins d'oli de les Garrigues Altes es convertiran aquest novembre en restaurants efímers gràcies a la iniciativa “Entre molins”, impulsada per la Comunitat de Municipis de les Garrigues Altes, el marc de la Regió Europea de la Gastronomia. Consisteix en que cada dissabte del mes (excepte el dia 1), un molí de la zona acollirà un dinar exclusiu a les seves instal·lacions, elaborat per un restaurant de Ponent i coincidint amb l’arribada de l’oli nou de la temporada. “L'objectiu és portar la restauració al seu origen més primitiu, el lloc on neix l'oli, símbol i ànima de la cuina mediterrània”, diuen els impulsors.
Amb un preu de 80 euros per sessió, els assistents tindran una visita guiada al molí, un tast d’olis i el dinar degustació, amb el següent calendari:
· 8 de novembre: Cooperativa de Juncosa amb el restaurant L'Espurna.
· 15 de novembre: Molí de Quadrat Valley amb el restaurant Saroa.
· 22 de novembre: Cooperativa del Soleràs amb el restaurant No Rules.
· 29 de novembre: Cooperativa de la Granadella amb el restaurant Xirricló.
Les places per a cadascun dels quatre àpats són limitades i caldrà reserva prèvia. Es poden adquirir les entrades aquí:
entremolins.taplink.ws