CULTURA
- L'Espluga Calba

Més de 60 instantànies a la 1a Marató Fotogràfica “Mirades a l’Espluga Calba”

Premi "COLORS" de Miriam Ribes

L’Espluga Calba ha estat el darrer cap de setmana un punt de trobada dels aficionats a la fotografia de totes les edats. En total han participat a la marató més de 60 instantànies sobre els temes que es van donar aquell mateix matí a tots els aficionats: “colors”, “dones”, “el castell del poble” i “cases”.

Aquest acte que s’emmarcava en la II Setmana Cultural organitzada per l’Associació de Dones Les Portelles, era completament gratuït i va reunir prop de 25 aficionats de totes les edats que van realitzar fotografies per tot el municipi durant més de tres hores.

Els menors de 14 anys, van realitzar fotografies de “cases” i, en la categoria d’adults, les tres temàtiques que es van escollir van ser “colors”, “dones” i “el castell”.

Els guanyadors en aquesta edició del certamen han estat, la Maria Sardà i la Maria Enrich, en la categoria de menors de 14 anys; i en la categoria d’adults, Miriam Ribes, Joan Enrich i Ramon Sardà, per les seves fotografies de “colors”, “dones” i del “castell”, respectivament.

L’organització s’ha mostrat molt satisfeta de l’acollida del certamen i espera poder celebrar-ne una segona edició gràcies a l’ajuda dels patrocinadors. En aquesta primera edició, la Marató ha comptat amb la col·laboració d’Interfilm i de Foto Llum Digital.

Es poden consultar totes les fotografies presentades a la pàgina web: www.wix.com/rosasadurnisard3/maratofotografica