Opinió
Rafel Safont

Rafel Safont

Junts ho hem aconseguit

Junts per les Garrigues ha guanyat en nombre de vots a la comarca, aquest èxit ha estat el fruit d'un esforç per poder fer arribar el missatge a tota la població; ho teníem tot en contra: un partit nou, sense drets electorals, separació del PDeCAT de les nostres files i una pandèmia que ens ha obligat a reinventar-nos, per exemple anant pels diferents pobles garriguencs amb les furgonetes de Junts, i visualitzar-nos, ja que no tot passa per les xarxes socials; segurament molts deuen haver trobat a faltar el tracte personal dels mercats, mítings, etc.

Aquesta situació ens ha fet veure que tenim un electorat fidel, tot i la baixa participació, que podríem entendre per raons de salut, prudència i també, cal dir-ho, per la poca confiança amb la política que tenen molts votants.

També m'agradaria agrair l'esforç de tots i cada un dels ajuntaments i participants de la votació per organitzar espais segurs, no podem abaixar la guàrdia fins que la situació millori.

Tenim una diputada de les Garrigues al Parlament i farà sentir la nostra veu, sigui quin sigui el pacte de govern que pugui sorgir.

Força Garrigues!