Opinió
Rafel Safont

Rafel Safont

Mercats i Market, sí

Avui en aquesta columna us vull expressar una opinió que m'aflebleix. Fa quasi un any que procuro anar al mercat setmanal i de dissabte, quan la feina m'ho permet,  un lloc de trobada de producte local, vida per als comerços de la Capital, ja que s'aprofita l'instant per agafar algun pijama, el pa de ronyó, i possiblement algun fàrmac i, per descomptat, anar a esmorzar a alguna de les cafeteries amb bona terrasseta a peu de carrer.

Trobes gent de tota la comarca, antics coneguts que cada cop veus menys, i és que tenim un problema, no hem sabut cuidar el nostre mercat, ja no veus ni els paradistes de tota la vida de pesca salada o de vivers, ja no es venen calçotets a 2 euros i pràcticament només queda alguna parada de fruita de proximitat.

Penso que s'hauria d'anar plantejant de promoure algun tipus d'accions per atreure la població, plantejar algun canvi de dia o bé explorar una línia de transport públic que fes arribar fàcilment la gent dels micropobles de les Garrigues a la "capitaleta". Mentre pentino un gat..., us desitjo una bona Pasqua i que disfruteu d'una mona, de xoco, mantega o fruita. Apa, fins aviat!