COMARCA
- L'Espluga Calba

L'Espluga Calba acull el primer rogaine de BTT-O de Catalunya: 6Pedals

Un total de 93 corredors dividits en 39 equips vinguts d’arreu de l’estat espanyol van participar el passat 12 d’octubre en el primer rogaine en bicicleta de muntanya que va tenir lloc a l’Espluga Calba. L’objectiu era trobar les 43 fites distribuïdes per tot el mapa, que es va lliurar a tots els participants 15 minuts abans de la sortida, per a que tinguessin temps de planificar la seua estratègia. Cada fita tenia una puntuació diferent, en funció de la dificultat per trobar-la.

Les altes temperatures van afegir un grau de dificultat a la prova, finalitzada per 38 dels 39 equips que van creuar la línia de sortida. Després de l’arribada de tots els participants, es va celebrar un dinar, previ al lliurament de premis.

Guanyadors
Per modalitats, en la categoria Homes sènior, l’equip guanyador va ser el Raid Calamocha, format per Juan Ignaci Algás i Miguel Ángel Ramo; en categoria Dones sènior, l’equip guanyador va ser el DN-36, format per Núria Duch, Divina Farreny i Montse Masip; en categoria Mixta sènior, l’equip guanyador va ser el Colombia, format per Urtzi Iglesias, Uxue Fraile i Saúl Abril; en categoria Homes Veterans, l’equip guanyador va ser el Mossen Tronxo i Trencapins, format per Josep Famadas i Manuel Trenchs; i en categoria Mixta Veterans, l’equip guanyador va ser el Ja Venim, format per Albert Daví i Mireia Martínez.

El proper esdeveniment de La Nova Fita, associació esportiva organitzadora de la prova, serà el proper mes de novembre: Campionat d’Espanya d’Orientació de Centres Escolars 2011.