ECONOMIA
- L'Albagés

La bodega Clos Pons premiada al Concurs Internacional de Vins de Hong Kong

Fotos: celler Clos Pons

Els vins Clos Pons Roc Nu 2009 i Clos Pons Alges 2009 han estat premiats amb una medalla de plata i de bronze respectivament al Concurs Internacional de Vins de Hong Kong. El certamen asiàtic, celebrat el 3 de novembre, és un esdeveniment únic que s’executa en col·laboració amb la seu International Wine & Spirit Competition de Londres, la plataforma més important del món per al reconeixement de la qualitat de la industria vitivinícola, amb 40 anys de trajectòria. Es tracta d’una competició ideada per a proveir a la població asiàtica una sòlida guia de vins adaptada als patrons de consum actuals.

El Roc Nu, guanyador d’una medalla de plata, és un negre elaborat amb Cabernet Sauvignon, Ull de Llebre i Garnatxa, que presenta notes de fruita madura amb aromes i sabors que l’acompanyen llargament en boca. Aquest guardó se suma als ja aconseguits anteriorment: medalla de plata al II Concurs dels millors vins espanyols per Àsia, valoració d’excel·lent al Concurs Internacional de Cata ProWein 2011 d’Alemanya, medalla de bronze al Singapur Wine Challenge, entre d’altres.

L’Alges, condecorat amb una medalla de bronze, és un vi negre elaborat amb Ull de Llebre, Syrah i Garnatxa que recorda el nom de les terres on neix: L’Albagès. Aquesta medalla completa un currículum en què trobem una medalla d’or al Concurs Mundial de Brussel·les 2011, una medalla de plata al China Sommeliers Wine Challenge 2009, etc.