COMARCA
- Llardecans

Un incendi calcina cinc camions

Un incendi ha cremat cinc camions en un descampat de Bell-lloc d’Urgell. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’incendi a les 22.45 hores el passat 8 de novembre. El foc, que estava situat en un descampat del barri del Telègraf, al costat mateix del camí de Bell-lloc d’Urgell a Vilanova de la Barca, no es va propagar a la fàbrica del costat, així com tampoc a les càrregues dels camions. Així mateix, cal destacar que en l’incendi no es van produir ferits. Al lloc, van treballar set dotacions dels Bombers de la Generalitat que van poder donar per controlat el foc a les 23.28 hores.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir-ne les causes, davant dels indicis que el fou podria haver estat provocat. El diari Segre publica en la seua edició d’avui que segons fonts pròximes al cas, la hipòtesi més versemblant passa per la possibilitat que el foc intencionat estigui vinculat amb la vaga de transportistes que operen al port de Barcelona. I és que el foc només va cremar les tractores dels camions però no els contenidors que portaven.

El responsable de l’empresa de transport (Logística Piolín), Miquel Masip, veí de Llardecans, va explicar que al lloc de l’incendi es van trobar “pastilles per encendre barbacoes, guants de làtex i punxes per rebentar les rodes” i que tots els indicis apunten “en un 95% que va ser intencionat”.