COMARCA
- El Soleràs

El Soleràs rehabilita l’antic escorxador com a local de joves del poble i Punt d’Informació Juvenil

El passat dia 7 d’agost, Jordi Satorra, Coordinador Territorial de Joventut a Lleida, juntament amb Esteva Vilalta, alcalde del Soleràs, i el Albert Guardia, President de l’Associació de Joves la Rabassada, van ser el encarregats d’inaugurar el nou local de joves del municipi.
Els últims anys, l’ajuntament i l’associació de joves del municipi han treballat conjuntament amb la Secretaria de Joventut per tal que aquest antic escorxador s’hagi convertit en un espai de referència tant pels joves de la localitat, com per joves de poblacions veïnes.
Aquest local és una planta baixa que compta amb dues sales per al desenvolupament d’activitats programades des de la mateixa associació i una sala que actua com a punt d’informació juvenil.
La plaça que es troba just a l’exterior i la situació, just al final de la població, permet també organitzar la “penya” durant la festa major i altres possibles festes a l’aire lliure.
 

La Rabassada

L’Associació de Joves la Rabassada fa aproximadament uns 8 anys que va ser fundada i actualment compta amb una trentena de socis, la majoria dels quals joves de la mateixa població del Soleràs tot i que la nova seu vol donar servei a tots els joves de la zona.