ECONOMIA
- L'Albagés

El celler Clos Pons guanya dos premis i una menció especial al Concurs 'Premios Magnum 2011'

La bodega Clos Pons, de l'Albagés, incorpora nous guardons al seu currículum. En aquest cas ha estat la guanyadora de tres premis al Concurs de Vins Premios Magnum 2011, el qual s’ha celebrat l’1 desembre a Madrid. El vi negre Alges 2009 s’ha emportat una condecoració d’or mentre que el vi blanc Sisquella 2010 ha guanyat una medalla de plata. Per la seva banda, el tercer vi presentat, Roc Nu 2009, ha estat qualificat amb una menció honorífica.

Aquests guardons, els primers aconseguits amb el format Magnum, revaliden l’aposta emergent del celler que, tot i la seva curta trajectòria, ha obtingut reconeixement a nivell internacional. Aquests premis se sumen als ja aconseguits fa menys d’un mes a Àsia al concurs “China Sommeliers Wine Challenge” i al “Hong Kong Wine & Spirit Competition”.

El certamen, organitzat pel Círculo del Vino – la primera xarxa social del vi a Internet – i per l’agència Alamesa, neix amb la finalitat de donar valor al format Magnum, el qual proporciona unes qualitats al vi que no es troben en altres formats. En ell s’han presentat cellers de tota la geografia espanyola.