COMARCA
- La Granadella

Banc de Recursos carrega maquinària agrícola i bicicletes per al Txad

Foto: Banc de Recursos

Banc de Recursos (BDR) va carregar el 24 d’abril a la Granadella un contenidor amb maquinària agrícola i bicicletes per al Txad recollides al Col·legi Claver durant la 2a Pedalada AMPA-Claver. En concret, l’ONG les derivarà a l’associació Misión y Desarrollo para Goundi, que treballa en projectes agrícoles i sanitaris al sud del Txad.

En el marc d’una campanya de sensibilització finançada parcialment per l’Ajuntament de Lleida, BDR va fer dues xerrades, va suggerir donar un caire solidari a la pedalada i va convidar els participants a donar les bicicletes en desús. S'en van recollir una desena.

En el mateix contenidor, Banc de Recursos va carregar dos tractors i complements agrícoles donats per escoles agràries i pagesos lleidatans i els enviarà a Goundi a fi d’equipar una cooperativa agrícola creada per l’associació de minusvàlids d’aquesta regió. Posteriorment, diversos voluntaris de Lleida i Barcelona es desplaçaran a la zona per realitzar jornades de capacitació agrícola sobre el terreny.