COMARCA
- Llardecans

Llardecans posa en marxa la nova escola bressol aquest curs escolar

La nova llar d’infants de Llardecans es posarà en marxa aquest curs escolar, malgrat que encara no es coneix la data d’obertura exacta. L’alcalde de Llardecans, Josep Maria Pardell, explica que el consistori es troba a l’espera de conèixer la data de signatura del conveni amb el Departament d’Educació –prevista per als propers dies– que permetrà obrir les portes de la nova escola bressol. Així mateix, el primer edil va afegir que la inauguració està prevista per al final de la primera quinzena de setembre i l’Ajuntament ha convidat, per a aquesta ocasió, el conseller d’Educació, Ernest Maragall.

Inicialment, l’escola oferirà unes cinc places, tot i que s’ha utilitzat en la seua construcció un sistema modular que permetria fàcilment, si s’escau, ampliacions en un futur. La nova escola disposarà d’una sala canviador, un dormitori, una aula estudi, una sala de jocs, un despatx per al director amb un pati exterior amb un sorral i jocs per als menuts.

El projecte ha costat 167.000 euros, dels quals uns 130.000 s’han obtingut gràcies a les ajudes del Departament d’Educació, i la resta a través del PUOSC.