ECONOMIA

Ignasi Perramon relleva Albert Valero al capdavant del LEADER

L’economista amb arrels familiars a Cervià de les Garrigues, Ignasi Perramon, ocuparà el lloc de gerent al Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori en substitució del fins ara màxim responsable, Albert Valero, enginyer industrial que hi ha estat els darrers tres anys.
Les raons oficials de la substitució no han transcendit públicament però el president del Consell Comarcal, Juli Muro, comenta a SomGarrigues que “és un canvi de cicle, comença un nou mandat”.
Muro ressalta, però, la feina feta fins el moment per Valero i comenta que “estic molt content amb ell com a persona”. No obstant això, afegeix que: “si les coses es podien haver fet millor o no, no ho sé”.
D’altra banda, el president del Consell va agrair la posició dels altres grups polítics (ERC i PSC) perquè “tots fan un esforç polític lloable per treballar per a la comarca”.
La substitució de Valero ve precedida pel canvi en la composició de la Junta Executiva del Consorci Garrigues (vegeu l’edició 318 del SomGarrigues), que és l’òrgan que ha decidit el canvi en la gerència.