ECONOMIA
- La Granadella

L’Ajuntament de la Granadella impulsa un Viver d’empreses a les Garrigues Altes

El Centre Cívic de la Granadella. FOTO: Ajuntament.

L’Ajuntament de la Granadella disposa d’un Centre Cívic de quatre plantes ubicat al centre de la població, el projecte consisteix en reconvertir les funcions de part de l’esmentat Centre Cívic per tal de promoure l’activitat econòmica a les Garrigues Altes.
La primera i segona plantes conservaran les seves funcions com a Centre Cívic, i la tercera i quarta es destinaran a la promoció de l’activitat econòmica, l’emprenedoria, la ocupació i la formació empresarial amb la creació del Viver/Centre d’Empreses Garrigues Altes.
El projecte consisteix en la creació en una primera fase de quatre despatxos per a viver d’empreses a la tercera planta, i la creació de set despatxos més (modulables) per a centre d’empreses i centre de teletreball a la quarta planta.
El Viver/Centre d’Empreses compatirà els serveis comuns del Centre Cívic: auditori amb capacitat per a 90 persones, sala per a congressos i convencions amb capacitat per a 500 persones, espai coffee, sala per a juntes i reunions, així com una aula formativa dotada amb 12 portàtils, pantalla tàctil, zona wi-fi, etc. Amb la finalitat d’optimitzar l’ús de la infraestructura existent.