ECONOMIA

Guardons internacionals per als vins de Clos Pons

El celler de l’Albagés Clos Pons ha rebut nous guardons als seus vins. La revista Decanter, referència mundial en el mercat del vi, per exemple, ha atorgat els següents premis:Roc Nu 2009 - Medalla de Plata; Sisquella 2010 - Medalla de Plata i Alges 2009 - Medalla de Bronze. Aquests premis, són considerats uns dels més prestigiosos del món. De fet, enguany se celebrava la novena edició d’aquests guardons, una edició que ha que ha comptat amb la participació de més de 14.000 vins.
D’altra banda, el blanc Sisquella 2010 incorpora un reconeixement més a la seva qualitat, i ha estat guardonat amb Medalla de Plata en el Concurs Mundial de Brussel·les, celebrat del 4 al 6 de Maig a la ciutat portuguesa de Guimarãés. Un gran tast amb els millors crítics, sommeliers, elaboradors i experts que se celebra anualment i que en aquesta edició ha comptat amb la participació de 8.400 vins procedents de més de 50 països.
Aquests reconeixements se sumen a les bones puntuacions rebudes per part de Parker, i situen el Celler Clos Pons al capdavant dels Cellers Catalans més ben valorats a nivell mundial.